Екологични-чисти-безопасни

Екологично чисто електричествоИзберете електрическото

За разлика от камините на газ и дърва, електрическите камини на ClassicFlame не отделят въглероден оксид, въглероден диоксид, метан или формалдехид, което означава никакви емисии – не замърсяват нито дома, нито природата.

Електрически огънИзлезте от каменната ера

Електрическите камини на ClassicFlame не се нуждаят от дърва или изкопаеми горива, за да работят. 100% енергийно ефективни. Цялата входяща електрическа енергия се преобразува в топлина.

ЗонаЗонното отопление спестява

Отоплявайте само на стаята, в която се намирате, без да губите енергия и пари, за отоплението на други стаи, които са рядко използвани.

ПрогресДа поставим нещата на по-високо ниво

Нашата технология е изпреварила останалите в надпреварата с 2 години. Ние непрекъснато се стремим да достигнем по-високо ниво с нашите вече енергийно ефективни и безвредни за околната среда камини.

Енергийно ефективни100% енергийно ефективни

Цялата входяща електрическа енергия се преобразува до топлина.

СветодиодНе горете парите си

Светодиодите, които иползваме, за да захранят нашият ефект на пламък, използват само 11.2 вата електроенергия и имат жизнен цикъл от повече от 75,000 часа, за разлика от обикновените крушки с нажежаема жичка, които използват 120 вата и трябва да бъдат подменяни на около всеки 2,000 часа. Това е разликата в живота на продукта от около 8.5 години срещу 83 дена.

English Moldova Romania Hungary