Електрически камини

Изберете продуктът, който ви подхожда!
classicflame електрически камини
Електрически камини

Разполагаме със стенни и ъглови камини с уникален дизайн, изработени от най-добрата дървесина, с голямо разнообразие от дървени облицовки и цветове. Насладете се на топлината и приятната атмосфера на семейното огнище, независимо дали живеете в апартамент или къща.

Повече


Конзолна медия ClassicFlame
Полици за медия

Красива мебел, която ви позволява да гледате телевизия, докато се наслаждавате на уюта и топлината на камината. ClassicFlame полиците за медия са идеални за вашия плосък телевизор и DVD плеър, с място за съхранение и вградена електрическа камина.

Повече


Електрически камини ClassicFlame
Камини за вграждане

Вградете във вашата мебел, стена или поръчково изработена полица за камина. Перфектното решение за вашия МДП проект. Всички камини за вграждане на ClassicFlame са в комплект с дистанционно за управление, отплителна функция и LED технология за невероятно реалистичен огнен ефект.

Повече


Стенни камини
Стенни камини

Създайте модерна обстановка с нашите стенни камини. Притежавайки минималистичен дизайн, нашите камини брилянтно комбинират традиционният огън с нашата технология Spectrafire® и обкръжаващи светлини. Предлагат се в комплект с touchscreen контрол, отоплителна функция и дистанционно за управление.

Повече

Често задавани въпроси
Запознайте се с идеята за електрическата камина

Цялата информация, от която се нуждаете, преди да закупите електрическа камина. Научете повече за това как работи, какви са съществените особености, елементи, които я отличават, и основни функции на вградената камина. Научете повече за ниските цени на експлоатация и отопление, и какви предимства предоставя вградената електрическа камина на вашия дом, като посетите нашата страница за често задавани въпроси.English Moldova Romania Hungary