Защо електрически?

Не са необходими дърва

без-дърваНе са наобходими дърва за отопление, когато разполагате с електрическа камина. Камините на дърва създават мръсотия и за тях са необходими дърва, които се съхраняват трудно в дома ви. Ако съхранявате дървата ви навън, трябва да ги внасяте, независимо от времето навън и освен това се нуждаят да бъдат защитени от природните елементи. С електрическите камини, вече не е необходимо да се притеснявате дали имате достатъчно дърва, за да изкарате сезона, или да се налага да закупувате допълнително. В замяна на това ви остава повече време, което да прекарате в уюта на електрическата камина.

Зоновото отопление спестява пари

zoneЗоновото отопление се постига лесно с електрическите камини – позволявайки ви да намалите цялостната температура на вашия дом с 10 до 15 градуса, отоплявайки само стаята, в която се намирате. С тази идея се постига намаляване на напразно изразходената енергия и може да спести до 10% от сметката ви за електроенергия. Камините на газ и дърва всъщност работят напълно противоположно на зоновото отопление – създавайки засмукващ ефект, когато горят, който всъщност издърпва топлината навън от дома ви.

Ефективност

светодиодСветодиодната технология е поместена във всяка наша камина и консумира по-малко енергия от обикновените крушки с нажежаема жичка. Нормалната продължителност на живота на светодиодна крушка достига до 50,000 часа и не съдържа живак, което помага да се намалят замърсяващите околната среда газови емисии и цената на експлоатация е многократно по-ниска. Произвеждайки средно 90% по-малко топлина от крушките с нажежаема жичка, светодиода остава студен на допир.

Безопасност

безопасностЕлектрическите ни камини включват функция за автоматично изключване чрез таймер, позволявайки ви да настроите таймера от 30 минути до 9 часа. Можете да настроите таймера и да бъдете спокойни, знаейки че цялата камина ще изключи, след като настроеното време изтече. Функцията за изключване чрез таймер намалява риска от пожари в резултат от прегряване на електрониката. Въпреки, че електрическите камини произвеждат достатъчно топлина да затоплят стая с големина 400 и повече квадратни метра, те остават студени на допир, намалявайки риска от наранявания и изгаряния.

Запазване на въздуха чист

въздухЗа разлика от газовите камини, електрическите камини не отделят пушек или дим, което помага да поддържате чистотата на въздуха в дома ви, като в резултат на това запазва здравето на всички.

 

Стил и атмосфера

стилЕлектрическите камини могат да бъдат експлоатирани с и без отопляваща функция, позволявайки ви да се наслаждавате на уюта на нежно трептящ огън през цялата година. С голямо разнообразие от стилове, от които да избирате, може да изберете нещо, което да подхожда на декора ви и отразява вашия личен стил.

Лесни за използване

просто-включиС вградените камини, освен ако не ги ремоделирате, е трудно да бъдат променени, след като са монтирани – и понеже електрическите огнища просто се включват в стандартен контакт, можете да ги местите от стая в стая. Дори когато не се използват, нашите електрически камини предоставят красив външен вид и атмосфера във всяка стая.

 

 

English Moldova Romania Hungary