За нас

История

ClassicFlame е марка на Twin-Star International Inc. САЩ , която е представлявана в Румъния, България, Унгария и република Молдова от SC Classic Flame SRL-D
sediu twin star

Основана през 1996, Twin-Star International, Inc. е произодител за домашно обзавеждане, отличен с награди, който се стреми да обогати и подобри живота, чрез предоставянето на класически мебелни дизайни, внимателно изработени със старомодна грижа и внимание.
Нашите интериорни дизайнери и инженери изучават великите мебелни традиции на отминалото време, като същевременно запазват интереса си към най-модерните световни тенденции, за да предложат най-изтънчените и разнообразни налични продукти. Продуктите на Twin-Star са изградени от най-добрите налични дървесина, облицовки и цветове, всеки от които е специално избран, за да подхожда на характера и нуждите на всеки един човек.

Всички продукти на Twin-Star са старателно инспектирани от доставяните материали (ДМ), през производствените процеси(в процеса), до завършените и пакетирани продукти,
използвайки стриктни AQL стандарти.

Световното местоседалище на Twin-Star се намира в Delray Beach, FL и техните 11,000 квадратни фута.
Китайските местоседалища се намират в южен Китай, в близост до повечето от производстваните си средства.

Преданото управление на Twin-Star се вълнува за продуктите, които носят неговото име. Накрая, истинската оценка за компанията е не какво казва, а какво прави, и нашето доказателсво е в продуктите ни.
Уверете се сами.

Награди

Електрическите камини на ClassicFlame са спечелити многобройни награди за дизайн.

Нашите награди

Писмо от президента

Скъпи ценен клиент, 

Twin-Star International се базира на три основни задължения – да създава революционни дизайни, да има постоянно ненадминато качество и да осигурява поразително клиентско обслужване, както на бизнес, така и на клиентско ниво. Днес тези три задължения са станали ключови във всяка наша марка.

От нашите електрически камини, носители на награди, и обзавеждане за баня, до нашите последни технологично усъвършенствани конзоли за домашно развлечение, помещения за вина, домашно офис оборудване и удобни нагреватели – нашата гама от продукти се разраства непрекъснато. Ние ще продължаваме да предлагаме иновативни, ориентирани към бъдещето дизайни на символична цена – улеснявайки вашия живот, като същевременно удовлетворяваме всички ваши нужди за стил.

С повече от милион продадени продукти, ние в Twin-Star International разбираме, че клиента има огромен брой за сравнение, когато закупува домашно обзавеждане, което понякога прави труден изборът на правилния продукт. Ние оценяваме, че се доверявате на многото продукти на нашите марки, които доставяме на пазара за домашно обзавеждане и се надяваме да бъдете наши доживотни клиенти.

Бъдещето на Twin-Star International е светло, с повече от десетилетие доказан успех зад гърба ни. Ние отдаваме заслугите за нашата компания на усърдната работа и посвещението на нашите служители и любезната лойалност на нашите клиенти. Благодарни сме за бизнеса ви и се надяваме да продължаваме да печелим вашето доверие.

С уважение,
Робърт Кохен
Президент и главен изпълнителен директор на
Twin-Star International, Inc.

Индустриален лидер

ClassicFlame е световният лидер в дизайна и производството
на електрически камини:
  • Първи проектират полици от най-търсените сред мебелните стилове, изработени от най-качествената масивна дървесина и ръчно подбрани фини мебелни облицовки.
  • Първи използват техники за фино мебелно степенно конструиране.
  • Първи проектират електрически камини за вграждане със светещи дърва и въглени, които изглеждат реалистично, независимо дали са включени или изключени.
  • ClassicFlame са спечелили репутацията на “Най-добрите мебели в сферата на електрическите камини”.
Детайли

Ненадминато качество

ClassicFlame спазва най-високите производствени стандарти, включително:
  • Контрол на входното качество(КВК) на компонентите и материалите. КВК гарантира, че продукта ще отговаря на всички изисквания за времето планирано за живота на продукта.
  • Потокови инспекции и инспекции на завършените стоки по AQL стандарти. AQL – измерва приемливите нива на качество на продуктите.
  • ISTA стандарти на опаковане. Опаковката е това, което предпазва вашия продукт от структурни или повреди, дължащи се на околната среда, по време на доставка.
  • CSA сертификати за американските и канадските пазари и CE за Европа. Тествани, за да покрият или надвишат всички 2021 UL стандарта. CE, CSA сертификати и UL стандарти – Предоставят допълнителна гаранция за качество и безопасност за електрическите компоненти.
Детайли

English Moldova Romania Hungary