Често задавани въпроси


Да, вашето дистанционно може да включва и изключва отоплителната функция. Освен това може да превключвате отоплителната функция ръчно от контролния панел.

 Не, нашите камини са напълно електрически. Просто ги включвате в стандартен контакт и това е всичко.

 Да, след като камината е сглобена, е здрава и може безопасно да бъде преместена.

Да, обикновено електричеството е много по-евтино от другите методи за отопление на дома. В зависимост от цената на електричеството във вашия район, варира между $.03 – $.06 за час, за да работи без отоплителна функция, и $.10 – $.13 със нея. Цената на електричеството варира, в зависимост от вашето местоживеене. Електрическите камини са удивителен начин за зоново отопление.

Типично нагревателите на Twin Star могат да отопляват район с големина 37 m2, в зависимост от особеностите на вашето помещение. Покритието ще варира в зависимост от външната температура и качеството на изолацията. За максимална ефективност, нагревателят е необходимо да се използва в затворено помещение във вашия дом, офис или работна област.

Портативните нагреватели не са предназначени да заменят вашия основен отоплителен източник. Те са най-ефективни, когато намалите термостата на цялата къща, и използвате нагревателя, за да затоплите стаята, в която се намирате. Нагревателите на Twin Star са само за допълнително използване.

Термостатната функция на нагревателя позволява да настроите желаната температура на стаята. Когато тя бъде достигната, нагревателя автоматично ще се включва и изключва, за да поддържа избраната температура. За повече информация моля прочетете ръководството за потребителя.

Натиснете и задръжте бутона за включване, намиращ се на контролния панел, за 4 секунди.

Обикновено пристига в две кутии. Ената съдържа полицата, а другата електрическата огнева камера.

Не, нашите камини не отделят никакъв дим, CO2, пушек, емисии или замърсители.

 Не, предното стъкло винаги остава студено и напълно безопасно.

Не, нашите камини не се нуждаят от отдушник, комин или газоотвеждаща инсталация. Няма отворен пламък, не цапат и не се нуждаят от почистване.

Повечето от нашите електрически камини се предлагат с дистанционно за управление. Чрез него може да включите или изключите вашата камина. Освен това можете да използвате бутона за включване на контролния панел, намиращ се на предната част на камината.

Единствената необходима поддръжка е да бъде почиствана редовно с почистваща кърпа.

 Огнищата на електрическите ни камини са изработени от метал, а краката им са съставени от много издържлива пластмаса.

 

 

Най-реалистичният пламък

SPECTRAFIREPLUS_LOGO_RO

Огнищата на ClassicFlame използват LED технология, за да създадат най-реалистичният, красив и жизнен огнен ефект. Светодиодите, използвани да създадат огнения ефект, значително намаляват цената за експлоатация. Животът на светодиодите достига до 75,000 работни часа или почти 6 години, което е многократно повече от обичайно използваните от другите производители крушки. Освен това светодиодите използват 10 пъти по-малко енергия от традиционните крушки, и понеже светодиодите са много по-надеждни, не се налага да ги подменяте по-скоро от 5-6 години, което означава много по-ниска цена.

Научете повече

 

English Moldova Romania Hungary