ClassicFlame дизайн

Дизайн

displayTwin-Star International е индустриалният избор за технологично напреднало, стилно домашно обзавеждане. Нашите дизайнери за дома и инженери познават добре класическите техники и занаятчийството, като същевременно се ръководят от най-новите световни тенденции.

Почетните мебелни дизайни се отличават с безжичен звук и стрийминг, посредством Bluetooth®*, вграждане на Apple® мобилно устройство, интегрирани блокове с говорители и термоелектрически отделения за вина и напитки. Нашите електрически камини и нагреватели предлагат технологии като ясни ефектни пламъци чрез L.E.D., инфрачервени кварцови нагревателни елементи и дистанционно управление. Лесното управление е грижовно замислено и осъществено за всеки наш продукт – уверявайки, че ние продължаваме да осигуряваме ненадминато домашно обзавеждане, доказано добро за всеки сезон от годината.

Качество

С 17 годишния си опит в производството и снабдяването, Twin-Star International са се доказали като лидер в снабдяването с качествени продукти за домашното обкръжение. Нашият екип от посветени инженери и опитни техници по качествения контрол се уверява, че всеки продукт, който произвеждаме, попада в нашите строги стандарти, като същевременно тестващи лаборатории от трето лице са използвани да покрепят твърденията за нашият продукт.

Мебелите, които създаваме, не само излъчват красота, но същевременно притежават здравината и трайността, които могат да устоят на тестовете на времето. 33WM0194-0232-SM3408-DL-Product-Shot-Raymour-&-Flanigan_023 Нашите продукти предоставят най-модерната технология, красиво интегрирана в масивни дървени рамки със специално подбрани дървени облицовки. Вашите клиенти могат да купуват с уверението на нашите добре познати и признати търговски марки, подкрепени с големи гаранции.

Поддръжка

Един от ключовите фактори за дългосрочния успех на Twin-Star International е нашата възможност да предоставяме на нашите клиенти най-доброто обслужване за индустрията. Чрез програмите за вписване в магазина, специално изработените пазарни материали, възможности за рекламодателско сътрудничество и стимулирането на продажбите, ние вярваме, че нивото на обслужване, което предлага Twin-Star International е голяма част от това, което ни определя.

suport-classicflameНашите клиенти могат да продават нашите продукти с увереност и да отпочиват, уверени в това, че ние предлагаме поддръжка 24/7 за всяко и всички обзавеждания за дома, които произвеждаме. Чрез предлаганият от нас необятен списък от опции за поддръжка, клиентите ни могат да избират най-удобният начин за обслужване, който най-добре подхожда на техният зает начин на живот.

logo-designedintheusa* Марката и логото на Bluetooth® са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тази марка от Twin-Star, International е лицензирано. Други търговски марки и търговски имена са тези на респективните им притежатели.

English Moldova Romania Hungary